Διαβητικό πόδι, προστασία και άνεση με ειδικά παπούτσια και πάτους για διαβητικούς!

Το διαβητικό πόδι είναι μια συχνή επιπλοκή του διαβήτη, που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά.

Ειδικά παπούτσια και πάτοι για διαβητικούς είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την απαραίτητη προστασία και άνεση που χρειάζονται τα πόδια των ατόμων με διαβήτη. Σε αντίθεση με τα κοινά παπούτσια και τους διάφορους πάτους, τα παπούτσια και πάτοι που προσφέρουμε αποκλειστικά για διαβητικούς, παρέχουν:

  • Προστασία: Παρέχουν επιπλέον προστασία στα πόδια από τραυματισμούς και πιέσεις που μπορεί να προκαλέσουν πληγές ή έλκη.
  • Άνεση: Ο ειδικός σχεδιασμός βοηθά στην ανακούφιση του πόνου και της πίεσης στα πόδια.
  • Υποστήριξη: Είναι ειδικά σχεδιασμένα, προσφέροντας την απαραίτητη υποστήριξη για την προστασία του διαβητικού ποδιού, αποτρέποντας τυχόν τραυματισμούς και πιέσεις που μπορεί να προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα. 

Ως ποδολόγοι, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση για τα πόδια σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Επωφεληθείτε από την έκπτωση 15% που προσφέρουμε για όλο τον Νοέμβριο και προστατέψτε τα πόδια σας!

Book an appointment today